Schilder en klusbedrijf Dudok (Huizen) biedt u een totaalpakket op het gebied van onderhoud en renovatie aan woning en bedrijfspand.

Met de verbeterende verfkwaliteit en materiaal kunnen wij u van dienst zijn op het gebied van nieuwbouwschilderwerken, onderhouds- schilderwerken, wandafwerking en glasservice.

Hiernaast beschikken wij over een eigen steiger en provisionele materialen. Hierdoor heeft u geen extra kosten en is alles voor u geregeld bij schilders bedrijf Dudok.

Op zoek naar een professioneel schildersbedrijf en klusbedrijf?

Gaat u bouwen of verbouwen? Of bent u op zoek naar een ervaren klusser voor uw schilderwerk, stucwerk of timmerwerk? Klussenbedrijf Dudok staat voor u klaar! Voor zowel kleine klusjes als grotere verbouwingen kunt u ons klusbedrijf inschakelen in Noord-Holland, Utrecht en Flevoland. Bent u zelf niet zo handig of heeft u geen tijd, maar wilt u wel uw woonkamer laten stuken of schilderen? Schakel dan onze specialisten in en uw woonkamer ziet er binnen de kortste keren weer als nieuw uit!

U kunt ons inschakelen voor het verbouwen van bijvoorbeeld uw badkamer of slaapkamer. Als schilder- en klusbedrijf nemen wij het schilderwerk, stucwerk, tegelwerk, klein loodgieterswerk en zelfs elektro werk voor onze rekening. Wij leveren gegarandeerd kwaliteitswerk af en stemmen alle werkzaamheden met u als klant af. Ook maken we van tevoren een duidelijke prijsopgave, zodat u nooit voor vervelende verrassingen achteraf komt te staan.

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We zijn u graag van dienst!