Bij Schildersbedrijf Dudok kunt u rekenen op een vakkundig en erkend schilder die elk type schilderopdracht zonder problemen voor u uitvoert, zowel binnen als buiten. Wij schilderen muren, wanden, plafonds en dit op elk soort oppervlak (hout, steen, beton,…). Ook spuitwerk behoort tot de mogelijkheden. Voor al onze werken maken wij bovendien gebruik van de beste verf, van kwalitatief hoogstaande merken Sikkens & Sigma. En ook na de uitvoering van het schilderwerk kunt u op onze dienstverlening rekenen. Wij verzorgen namelijk ook met plezier het onderhoud van al uw schilderwerk. Dus moet er bij u binnen of buiten geschilderd worden? Bel ons!

Wij zijn gespecialiseerd in het schilderen, opknappen en onderhouden van binnen- en buiten schilderswerkzaamheden. Dus moet uw woning geschilderd worden? Bel ons direct. Wij nemen al het schilderwerk uit handen en verven de muren met grote vakkundigheid.

Bekijk hier enkele voorbeelden van reeds uitgevoerde projecten, die u zeker van ons vakmanschap zullen overtuigen. Hebt u vragen of wenst u meer informatie over onze diensten? Aarzel dan niet en neem contact op. We staan u graag te woord!

Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk heeft, naast verfraaiing, als voornaamste doel de conservering van uw hout- en muurwerk. Zeker in ons klimaat is het belangrijk om tijdig onderhoud te plegen. Op de lange termijn zal dit zeker kostenbesparend werken. Vaak wordt er te lang gewacht met het plegen van onderhoud waardoor er meer behandelingen noodzakelijk zijn om het schilderwerk weer in goede conditie te krijgen.

Uw huis is veel waard. het is een plek om van te genieten. Niet alleen de uitstraling is belangrijk, maar uiteraard ook de mate van het onderhoud. Schildersbedrijf Dudok kan uw huis, op gebied van schilderwerk goed onderhouden. Deurposten, dorpels, kozijnen, boeidelen, overstekken, deuren, garagedeuren en betonelementen brengen we allemaal op de juiste kleur met professionele verf van Sigma, Caparol of Sikkens.

Tijdig onderhoud houdt uw woning in goede staat, de kosten laag én de waarde op peil.

Binnenschilderwerk

Allereerst is binnenschilderwerk voor een groot deel verfraaiing van uw interieur. Het dient echter ook ter bescherming van uw hout- en muurwerk. Zeker voor gevelkozijnen geldt dat goed binnenschilderwerk zijn weerslag heeft op de houdbaarheid van uw buitenschilderwerk.

Tegenwoordig is er een grote diversiteit aan mogelijkheden en technieken welke binnen toegepast kunnen worden. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

  • latexwerk
  • dekkend schilderwerk
  • lak- en beitswerk
  • behangwerk
  • het plakken van glasvlies/scanbehang

Naast bovenstaande technieken kunnen wij u ook adviseren bij het kiezen van uw kleuren.