Bent u op zoek naar een vakkundige stukadoor in de omgeving van Huizen / Hilversum? Dan zit u goed bij Schilder en Klusbedrijf Dudok uit huizen, de juiste keuze voor al uw schilder en stucwerk. Om de beste kwaliteit te garanderen doen wij namelijk ook het stucwerk zelf. Goed stucwerk zorgt voor een solide basis voor een verdere afwerking van de muren en plafonds. Omdat wij het hele stuc- en schilderproces zelf uitvoeren kunnen we de beste kwaliteit garanderen. Stucen is een specialistische klus die u het beste kunt overlaten aan de vakman. Zelfs de doorgewinterde doe-het-zelver huurt de ervaren stukadoor in. Want alleen dàn is het resultaat zoals het moet zijn, onberispelijk en duurzaam. Vanzelfsprekend gebruiken wij bij al ons stukadoorswerk alleen de meest hoogwaardige en duurzame materialen en wordt de klus uitgevoerd door een professional met veel ervaring in het

Stukadoor Hilversum – kosten

De exacte kosten van het stucwerk zijn natuurlijk afhankelijk van de omvang van de klus. Wanneer u kiest voor Dudok als uw stukadoor (in Hilversum en daarbuiten), dan weet u zeker dat u vakwerk krijgt tegen een zeer schappelijk tarief. Wij maken met alle graagte een vrijblijvende offerte voor uw stucwerk en eventueel aanvullend schilderwerk en overige klussen.

Stucwerk voor particulieren en bedrijven

Als stukadoor werken wij zowel voor particuliere opdrachtgevers als voor bedrijven. Of het nu gaat om het stucwerk op een wandje in de keuken of een stukadoorsklus die een volledig bedrijfspand beslaat, u kunt rekenen op het vakmanschap en de expertise van stukadoorsbedrijf Dudok.

Werkgebied stukadoor

Wij zijn gevestigd in Huizen en werken dus voornamelijk in de regio Hilversum en ’t Gooi, maar ook daarbuiten voeren wij regelmatig stucwerk uit. Bijvoorbeeld in Utrecht, Almere, Amersfoort, Bussum Naarden, Soest en Amsterdam.

Offerte aanvragen voor stucwerk

Wilt u meer informatie over onze diensten als stukadoor of wilt direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor stucwerk in uw pand of woning? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen.