Wij kunnen ook uw timmerwerk voor u verzorgen. Onze vaklieden zorgen van vloer tot kast voor al uw timmerwerk. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij elke klus aan. Timmerwerk is ambachtswerk en met de juiste kennis en ervaring krijgt u kwaliteitswerk. Ga niet zomaar zelf aan de slag als u niet over de juiste vaardigheden beschikt, want daar krijgt u later spijt van. Bovendien kost het u waarschijnlijk ook veel meer tijd.

U kunt van ons klusbedrijf kwaliteit en een transparante dienstverlening verwachten. Wij overleggen graag met u als klant, want we willen immers dat u tevreden bent. We kunnen u bovendien uitstekend adviseren over uw klus.

Verschillende timmerwerkzaamheden

Het begrip timmerwerk is heel breed. Bent u benieuwd of we ook bij uw klus kunnen helpen? Bel dan gerust. We kunnen u bijna overal mee helpen! Van het monteren van (keuken)kasten, tot het vervangen van deuren, kozijnen en het leggen van houten vloeren. Ook het schilderwerk, zowel binnen als buiten, kunnen we voor onze rekening nemen.

Ook voor verbouwen of restauratie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben specialisten in huis voor schilderwerk, elektrowerk, tegelwerk en loodgieterwerk. Dus ook voor uw verbouwing hoeft u niet verder te zoeken!